Företaget startades hösten 2012 av Johan Ohlsson och Linus Gistedt. En gemensam ide som länge legat och gnagt har vi nu äntligen förverkligat!

Vi har lång erfarenhet av skruvande med motorer, både privat och professionellt. Vår ide med företaget är att hålla en låg profil, med låga utgifter för att kunna hålla ett bra pris till våra kunder utan att för den skull tumma på kvaliteten.

Första steget var att få tag i en bra lokal, och det hittade vi på Pjältvägen i åby utanför Norrköping. Våren 2015 flyttade vi ut till Krokek, Björnlundavägen 31, där vi finns i dag.

Vi blev samtidigt återförsäljare/auktoriserad verkstad för Parsun utombordsmotorer, via Kina Marin. Parsun har länge fått leva med ett oförtjänt dåligt rykte, då flera av de återförsäljare som funnits för märket (och även liknande märken) har sålts av företag som inte har haft kunnandet eller erfarenheten av motorer överhuvudtaget.

Vårt mål är att som verkstad ge våra kunder en närhet och kontakt, så att kunden alltid känner sig trygg med att lämna sina motorer till oss. Kunden ska känna att de får en BRA och GRUNDLIGT utförd service!

Vi kan i dagsläget hantera de flesta märken och motorer upp till ca 30 hk, och utför de flesta arbeten på motorerna.